I'm so deep into this shit I can taste the earth

Fredag, igen. Veckorna flyger fram, minst sagt. 
Inställd arbetsmiljö och säkerhet = vi får sluta 12.20. Fine with me.
Ska ner på stan och lämna tillbaka hyrfilm och köpa födelsedagspresent till mamma.
Kvällen spenderar jag väl med musik och inget annat. Men om en vecka blir det andra bullar. Då fyller jag äntligen vuxen och det tänker jag verkligen utnyttja till max. Så håll er inne alla barn och akta er för the crazy drunk bitch, som folk så fint har börjat kalla mig.

För övrigt så hinkar jag kaffe, bokstavligt talat. Blev två sena kvällar i rad. Kom inte i säng förrän efter elva. Eftersom jag kräver lika mycket sömn som ett spädbarn så blev det lite jobbigt att gå upp.
I onsdags var det hockey och det var fint som fanken såklart, men jag tänker inte gå in på några djupare analyser, jag vill inte riskera att tråka er till döds.
Igår var det en och en halv timmas street och en kickass koreografi till världens kanske mest sönderspelade låt. Och nej, det var inte fröken gaga.
Nu ska jag dricka lite mer kaffe, fördriva lite mer tid innan lindrande vård börjar och skratta åt patetiska människor.
Över och ut.

Give me therapy, I'm a walking travesty

Engelska B är ganska okej med Parken i öronen och en redovisning om 90-talsmode att skriva på.
Snart är det oktober och jag blir stor!!! Äntligen efter typ tio månader av pikar från alla som fyllt 18 under årets första tre månader (vilket typ alla mina vänner gör)
Veckorna går så snabbt nu så jag nästan får lite panik för snart är vintern ett faktum, och jag hinner ju liksom inte ens börja njuta av hösten innan det är dags att dra på vantar och mössa.

Men nähä, får väl slänga mig tillbaka in i grungen och babydollsklänningarnas värld igen.


mitt hjärta du får aldrig gå ifrån mig

Alltså, tänkte bara upplysa om att jag inte kan blogga hemifrån, utan bara från skolans datorer, därav de fruktansvärt glesa uppdateringar.
Jag mår typ rätt bra,tror jag. Massor av träningsvärk sedan raggan i söndags, som f.ö var sjukt skoj! Det är underskattat att ligga och jucka på golvet.

Mina tankar och känslor just nu är ett emotionellt virrvarr. Jag vet inte vad jag känner, och vad jag än känner så är det inte det jag borde känna.
Jag saknar så mycket jag inte borde sakna.
Älskar så mycket jag inte borde älska.

Nu ska jag studera psykologi. Over and out.

RSS 2.0