jag förstår dom som blir sjuka i huvudet av alltihop

Ikväll tar sig Lakers an Bofors i lakerdome, go team go! Men jag tänker sitta bänkad framför Skavlan på ettan klockan nio. För då framför KENT "svarta linjer" från nya plattan. CAN'T WAIT.

Imorgon bär det av med fint folk till årets absolut sista festival, rookie!
Peppar florence valentin & hoffmaestro!!!


det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser

I eftermiddags höll Kent presskonferens angående nya skivan i Berlin.
Eskilstunakuriren var snabba med en kort summering av skivan, låt för låt. Det tog emot att läsa, för jag vill egentligen skaffa mig en egen uppfattning innan jag läser vad andra tycker om den. Men nyfikenheten tog över.
Och om man nu ska lita på Mikael Barani, så tror jag att  "hjärta", "taxmannen" och "det finns inga ord" kommer fastna för mig. Nu inväntar jag 6e november med spänning!!!! 

Artikeln kan ni läsa här.


söndag hela veckan

Hej. Kom nyss hem från emmabodaland och lite "qualitytime" med Frida och Maria.
Vi var jäkligt ambitiösa och satt med vårt projektarbete och drack kaffe. Cred!
Nu ska jag snart ge mig iväg och dansa en timma, sen spenderar jag resten av kvällen i ett varmt bad / how i met your mother i soffan. pusshei.


får jag gratulera, du är livrädd med stil

Trött_sej_91. Lyckad fest igår, självklart. Lite kaotiskt och lätt topp tre på min lista över fester med sliskigaste pojkar. Men bortsett från det, var det feint som fanken. Har nyss käkat en jävligt stabil frukost bestående av vitlöksbaguette och oboy.

Nu är det trackslistan för hela slanten. Pusshaj!

arrogant boy, cause a scene like you're supposed to

Första lediga heldagen sedan jag började praktiken förra måndagen, värt! Spenderade den till största delen i växjö. Jag skulle lämna vaccinationspapper på skolan och köpa en ny piercing till tungan. Sen åkte jag med mamma till fotspecialisten och em-möbler. Avrundade dagen med fika med moster, mucho gusto.
Sen lite ton av ångest för allt jag borde passa på att göra när jag är ledig, men vafan.
Känns sjukt skumt att vara borta från skolan så länge, ett halvt sommarlov liksom.
På torsdag är det studentfest/hoffmaestro i kalmar, men jag dissar faktiskt båda. Får bli Specks inflyttningsfest på fredag istället!
nu ska jag återgå till How i met your mother. AWESUM!

look at her dancing

Det blev utgång igår! Efter både skola och jobb mellan fyra och halv tio hoppade jag på tåget mot växjö vid tio. Blev omkullhoppad att gäng onyktra lods. Maria, Frida, Anna, Tanja, Emilia, Abbe och Niklas!
Sen bar det av till oléo, vilket tog typ en halvtimma i onyktert tillstånd.
Vi fick ett dansgolv för oss själva och ägde till I gotta feeling.
Sen drack vi redbull vodka, rosa pantrar och shots och sjöng HV-ramsor.
Sen gick Björn Rosenström på scen, och seriöst han var så jävla snygg! chocker! Han var jävligt bra också för de delen. Jag undrar fortfarande varför han frågade om mitt namn uppifrån scenen.
Ett kravallstaket från 50-talet och en galen folksamling = antastad björn. Jag tror han blev smekt både här och där. Efteråt blev det kramkalas och hemfärd.
Tack för en fin kväll!

Ikväll är det mosters stora 40-årsfest. Lungt blir det väl inte, men sjukt kul!


jag blev expert på att vänta ensam

Jaha, nu var man visst 18. Känns väl bra, men nu börjar ju nedräkningen till 20årsdagen. Aldrig är man nöjd.
Min 18års dag började med skumpa, massa vin och cider i glasflaska hos Mattias. Jag snackade med en engelsk snubbe, och han hade världens finaste accent. Självklart lät min ungefär lika bra med ett alkoholbeslöjad sinne.
Sen hamnade vi på bussen till karlskrona och det var nog nästan den trevligaste bussresan i mitt liv. Jag menar, hur många bussar har discotoalett?
Sen ramlade vi ut i Karlskrona. Mia spydde i en buske sen ramlade vi in på pm. Med facit i hand borde jag ju vetat att folk skulle bjuda på allt, så jag kunde ju taggat ner lite med förfestdrickandet. Rosa panter, violshot och tequilarace är allt jag minns. Sen hamnade vi på piraten och eve vek sig dubbel av skratt när kassörskan gav mig en förebrående min där jag stod på vingliga ben. Sen var det dansdansdans och mer rosa drinkar.
Sen slutade kvällen på alla fyra, kollektivspyendes bakom taxin med Marie. Fin kväll med andra ord.


till nästa lyckopiller. KENT SLÄPPER NYTT 6e november. Första singeln är redan ute digitalt, töntarna heter den och jag ska ärligt talat säga att det tog ett x antal lyssningar att inse det, men fan vad bra den är. Jag som hoppades så hårt att de skulle släppa lite på elektronian, men icke. Vi får väl se hur resten av albumet artar sig. Det är redan förhandbokat, så när det dimper ner i brevlådan kan ni vänta er en utförlig recension.

enjoy!

RSS 2.0