talk to the mirror, oh choke back tears.

Hejhopp! Har saknat solen lite idag, även om den tittade fram vid nåt enstaka tillfälle. Fast iochförsig var det varmt nog att jobba idag ändå. Jobbade till fyra, sen kom jag hem och slocknade i soffan efter lite mat.
Åkte med mamma och pappa och hjälpte dem lite att förbereda på jobbet inför morgondagen, sedan övningskörde jag en liten runda runt ICA och fiskesbro, köpte favoritmix och oboy<3.
Imorgon jobbar jag mellan 15-21, sista passet denna veckan, känns obeskrivligt skönt med hela helgen fri. Har dock ingen aning om vad jag ska göra, alla jobbar ju eller är bortresta!

Får väl hyra ett par filmer och bara ta det lite lugnt. Sola om det blir fint väder, men det ska det ju bli!
Är sugen på att shoppa loss på bokia för de tusen kronorna jag fick där med stipendiet, men det enda rätta är väl att spara dem till kurslitteratur och sånt tråkigt. Framförhållning sucks!
Nu ska jag se fjorton suger, hahaha. Puss!

Jag stal nåt du ändå ville ge mig.

Åh så skönt med lite riktig sommar! Kan knappt fatta att det för ett par månader sen låg typ två meter snö på marken, haha.
Är inne på min andra lediga dag efter helgens slit, mycket välbehövt och välförtjänt!
Jag solar, äter glass, är ute och går och sånt där man sysslar med när det är fint väder. Igår åkte jag med mamma in till stan för att hjälpa henne och hennes syskon att rensa ur mormors lägenhet. Jag fick faktiskt micron :O. De tyckte att om det var något man behövde som student så var det en micro, sant sant!

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen och vänta på att mamma kommer hem så jag kan åka med henne ner till jobbet och äta glass, omnomnom.
Upp upp och iväg!

Jag ser en framtid där jag kunde bli nåt stort.

Sjukt deppig kväll. Sitter helt ensam på midsommarafton. Mitt enda sällskap är en hund och en jordgubbstårta, great! Fick gå från jobbet vid halv nio, hade ärligt talat hellre jobbat över typ hela natten eller så.
Dessutom har jag en hel helg med massa jobb framför mig. 07.30-21.00 både lördag och söndag. Jag börjar tillochmed fundera om det verkligen är värt alla pengarna jag tjänar.
Efter helgen är jag 5000 spänn rikare, men jag undrar fan om jag inte skulle kunnat byta bort de pengarna mot att få fira midsommar i emmaboda med de finaste människorna jag vet. Det är nästan inte värt att.

Men nä, nu ska jag väl återgå till att tröstäta tårta framför nåt skräp på tvn.
Upp upp och iväg.

Blås en kyss och fyll min kvot.

Varför ska alla lediga dagar bara flyga fram? Steg upp vid åtta imorse eftersom jag skulle till sjukhuset vid tio för blodtryckskontroll (igen) och ett EKG. Blodtrycket var som vanligt igen och man kan väl konstatera att det var som läkaren hade misstänkt, att jag hade varit stressad inför studenten och allt sånt. EKG:t såg också fint ut vid första anblick, men jag antar att HIA ska ta en titt på det för säkerhets skull.

Sedan åkte vi hem igen, och jag följde med mamma ner och hjälpte dem att avsluta på jobbet.
Vi tog en glass och promenerade hem i det fina vädret eftersom pappa hade åkt till stan med bilen. Som väntat låg En plats i solen i brevlådan när jag kom hem och som jag trodde så blev skivan genast mycket bättre när jag kunde läsa texterna till. Ismael är bäst hittills!

Sedan somnade jag en stund i soffan och vips var klockan nästan fyra.
Nu kurrar magen, så jag ska ta mig en tur till köket.
Upp upp och iväg!


Absolute mallorca 2010! Fina skivan hehe.

Du gör det mycket svårare än det egentligen är.

Åh kastade mig över datorn när jag slutade jobba så jag kunde köpa en plats i solen digitalt, för att sedan upptäcka att jag fått mail från bengans om att de skickat min order idag (som alltså kommer hit imorgon). En dag hade jag ju faktiskt kunnat överleva, menmen. Måste säga att jag hittills är lite lite lite besviken. Det är ingen låt som satt sig direkt, men det kommer väl förhoppningsvis efter ett par inlyssningar. När jag fick röd satt jag ju trots allt i ett helt öde hus, men bara stereon på och bookleten i handen. Jag tror jag får ut mycket av att läsa texterna till.
Sedan är det mycket möjligt att jag undermedvetet dömt ut skivan lite på förhand eftersom den kom så tätt efter Röd.
Nu ska jag inte uttala mig mer förrän jag lyssnat in mig bättre, så det så.

Dagen har varit lugn, men jag somnade inte förrän tolv inatt, så jag var mer död än levande när jag skulle upp imorse. Men imorgon är jag ledig, kan verkligen behövas för att mentalt ladda upp mig inför att jobba fredag, lördag och söndag.
Idag fick jag iallafall alla praktiska grejer avklarade. Delegering, inloggning i procapita och löneprogramet, så det slipper jag ju tänka på mer.

Nu ska jag ut en liten sväng så jag piggnar till. Upp upp och iväg.

Hör du ljudet av juli där utanför?

Nu är vi hemkomna från begravningen. Det var verkligen jättefint allting, skönt att få ett avslut.
Jag är proppmätt efter middagen, det var supergott och hur mycket mat som helst. Jag orkar knappt nånting nu när jag nästan inte ätit fast föda på typ en vecka.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är ganska trött och ska upp tidigt och jobba imorgon. Funderar på om det går nåt bra på tv ikväll kanske? Annars slutar jag väl framför criminal minds skulle jag tro.

Förresten så har gamla ullevi och skisser för sommaren kommit upp på spotify, finally. Enjoy!
Kent – Gamla Ullevi/Skisser för sommaren


Continue a life of sin.

Sitter och borstar tänderna och är som vanligt klar först av alla när vi ska iväg på någonting.
Morgonen har varit lugn, har inte hunnit med så mycket. Vaknade vid typ tio och försökte käka lite frukost, men har fortfarande inte fått tillbaka aptiten efter all sjuka. Sedan fastnade jag framför ett avsnitt criminal minds, riktig nagelbitare idag, hua.

Dagens låt: Timo Räisänen – Outcast.

Jag behöver en ny medicin och ett nytt land.

Ungefär en månad sedan jag bloggade sist, det firar vi med ett inlägg. Mycket har hänt, bland annat:

- Siesta
- Balen
- Skattjakten
- STUDENTEN
Kent släpper nytt!

Sedan fick jag en bakteriell infektion, 40 graders feber och en penicilllinkur. Jag låg däckad i en vecka, och idag har jag börjat jobba. Så, nu när vi är tillbaka på rätt köl kan jag ju glädjeyra lite kring kentalbumet.
Det kom som väääääärsta chocken, kunde aldrig drömma om ett nytt album bara dryga halvåret efter att röd släpptes. Röd kändes som en ordentlig urladdning, trodde det skulle dröja iallafall ett och ett halvt år innan de kom tillbaka. Men jag klagar inte! Gamla ullevi och skisser för sommaren växer mer och mer för varje gång jag hör dem. Tror inte albumet kommer göra mig besviken.


Imorgon är jag ledig för mormor ska begravas, så jag har iallafall en sovmorgon att se fram emot. Är dock sjukt trött redan nu så jag överväger starkt att lägga mig snart.
Dagens eufori: Uppraggad av en 90-åring.

Upp upp och iväg.

RSS 2.0