och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla

Sitter återigen på tåget mot Ronneby. Hyfsat pigg idag, tack och lov. Trodde aldrig jag skulle kunna somna igår så koffeinspeedad som jag var. Jobbar till tre idag, sen blir det en vända till afterschoolen på kåren. Igår var jag ledig bortsett från en workshop i skolan, men den var piece of cake, hur slappt som helst. Dagen gick också åt till sponsringsjakt åt våra sexmästerivästar och ett ganska kortfattat BA-möte. Men nu blir det en liten powernap innan tåget är framme. Peace!

Pengar är tid

Varför går lediga dagar alltid så fort? Dagen igår bara flög fram. Jag handlade, bar grejer från Tobias lägenhet till min, lagade mat och tog det lugnt. Gick och la mig vid typ tio, är ändå sjukt trött idag. Sitter på tåget till Ronneby, hoppas dagen går fort! Imorgon är jag ledig-ish. Har en workshop i skolan, men den börjar vid ett, så jag slipper 1) gå upp tidigt och 2) åka till Ronneby! Slog mig idag att detta är tredje praktikveckan, om en vecka har alltså halva tiden gått, det är ju lite småknäppt! Peace!

Day off

Efter en hel helg med praktik har jag äntligen en dag ledigt. Ska fixa och städa i lägenheten och gå och handla. Ligger fortfarande i sängen, kollar på lite Big brother avsnitt jag missat under veckan! Dags att släpa sig upp snart! Peace!

och allt är lögn

Ligger i en soffa på praktiken och chillar. Har rast en halvtimme till, sen jobba till halv åtta, därefter blir det äntligen hemfärd. Tänkte försöka släpa mig förbi kåren en snabbis, om jag inte hinner somna innan dvs. Upp och jobba hela dagen imorgon med, sen har jag min jobbhelg avklarad. Lika bra att ta den nu i början av praktiken så slipper man ha den framför sig! Peace!

Jag vänder vapnet mot mig själv, era applåder dränker allt.

Dagen har gått ovanligt fort idag. Sitter på rast nu, slutar om en och en halv timme. Imorgon är det dessutom sovmorgon! Hade basgruppsträff på förmiddagen, sjukt kul att se alla igen. Ska försöka pallra mig till willys och handla lite när jag kommer hem, så är det avklarat. Oooh, just det! Fixade sommarjobbet igår, så nu vet jag att jag kommer spendera större delen av sommaren hemhemma <3. Bokade även biljetter till Emmabodafestivalen, sweet!

Sömn, jag kräver ingen sömn.

Sitter på tåget och försöker hålla ögonen öppna. Det är inte humant att gå upp såhär tidigt! Jobbar till 15, sen jävlar tar jag helg. Det ska firas med lite afterschool på kåren och sen fest. Om jag nu kan hålla mig vaken tills dess..

We don't sleep when the sun goes down

Ligger i sängen och degar. Börjar praktiken vid 12.30 idag, kan inte bestämma mig för om jag ska sova en stund till eller stiga upp.. Igår blonderade vi pacman och wingly, det kan ha varit det roligaste någonsin!

Praktik.

Lunchrast. Snäll personal som släpper mig 45 minuter tidigare så jag hinner med ett tidigare tåg hem! Trivs finfint, litet ställe, inte så många boende att hålla koll på och inte för mycket personal. Kommer nog trivas, men det är definitivt inte det roligaste jag gjort. Efter praktik och två sommarjobb inom äldreomsorg är det inte superkul att ha praktik inom samma område igen, särskilt inte när jag inte ens går med en sjuksköterska. Wellwell, det blir säkert bra:)

Mot Ronneby!

Sitter på bussen påväg mot Ronneby! Första praktikdagen idag. Jobbar till 21.15, sen tåget hem vid 22, bums i säng för att sedan gå upp igen vid halv fem för att börja jobba vid sju. I princip så ser mitt liv ut de kommande åtta veckorna! Heja!

Ensam lång väg hem

Sitter på tåget på väg hem till Karlskrona igen. Samma hatkärlek som alltid. Kommer sakna Småland, vet inte exakt när jag kommer kunna åka tillbaka igen eftersom jag har praktik och så i åtta veckor framöver. Men givetvis är det underbart att få komma hem till vänner och pojkvän igen. Är sjukt festsugen, men känns inte jättemycket att komma trött och sliten första dagen på praktiken. Får bli lugnt och skönt med lite film istället.

Oh my god!

Kollade på andra chansen igår. Har haft annat för mig de tidigare helgerna, så jag har missat alla deltävlingarna men igår bänkade jag mig framför tvn.
The moniker var kärlek vid första ögonkastet. Underbar låt! Den gick vidare till stora finalen nästa lördag och jag hoppas (helt seriöst!) att vi skickar den till Düsseldorf. Sån skön kontrast till alla powerballader, halvnakna tjejer som varken kan sjunga eller dansa och alla wailande, överstylade flickidoler.
Go Daniel!



RSS 2.0