Wakie Wakie!

Godmorgon! Så underbart att vakna i de småländska skogarna på en lördagmorgon och absolut inte ha någonting planerat. Vädret är kass och vi har ingen snö, men det får jag väl överleva! Ligger fortfarande i sängen och överväger att kanske släpa sig upp och käka frukost! Ja, så får det bli! Sen en liten promenix med samba efter det. Ha en fin dag!

våra hjärtan slog lika hårda slag.

så trött, på allt. precis allt.
jag orkar inte.

lämnar allting kvar för att komma lite längre.

Ojoj vad det går undan. Massa plugg att stå i, fast jag helst kramas dagarna i ända.
Nu är det dessutom höst, på riktigt. Nästan vintriga vindar som viner här om kvällarna. Om det nu ska vara så kallt så kan det lika väl bli jul nu, för det är det enda mysiga med det här halvåret, typ.
Har lagt ner pluggandet för ikväll, hade ett ton frågor om nervsystemet att svara på, men eftersom det gick en massa bra på tv ikväll så sätter jag mig nog med det sista imorgon i skolan innan basgruppsträffen.

over and out!




we dont sleep when the sun goes down, we dont waste no precious time.

Söndagsmys! Har varit ganska flitig och duktig utan att reflektera över det. Var och veckohandlade ute på amiralen med marie och emelie, var dock inte jättemycket jag var i behov av, både kyl och frys är i princip proppfulla.
När jag kom hem satte jag igång med matlagning, hade ju bestämt mig för att söndagslyxa lite. Baconlindad kycklingfilé med hasselbackspotatis, beanaise och ruccolasallad. Omnomnom!
Sen har jag suttit lite framför tvn och läst om celler, organeller, extracellulärvätska, endoplasmatiskt retikel osvosvosvosv. Lika bra att ha lite kött på benen inför första föreläsningen i humanbiologin imorgon.

Nu ska jag se nån film/läsa vidare/äta glass!
Püss!

tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

Hipp hipp hurra! 19 år, jag tar mig friheten att välkomna mig själv in i den mest meningslösa åldern som finns!
Nä, skämt åsido, födelsedagar är alltid trevligt. Även om det känns lite sorgligt att man inte går runt och ser fram emot det två veckor innan. För två veckor sedan kom jag knappt ihåg att jag snart skulle fylla år!

Det är kallt idag, och det säger jag utan att ens ha satt foten utanför dörren än. Det såg ut att bli en fin dag när jag vaknade imorse, men nu har det mulnat igen och det ser blåsigt och bistert ut! Nä, jag tror jaghåller mig på den här sidan väggarna idag.

RSS 2.0