you've known it the whole time

Tuff sista vecka på jobbet. Men nu är jag ledig en dag innan jag går på helgens jobb.
Känner verkligen Emmaboda-peppen i antågande. Ska bli stört nice att släppa alla tankar på jobbet och bara festa loss i en vecka!

Aaaaaah, ska bli så kul att se two door cinemaclub!


I need a man that thinks it's right when it's so wrong

Lady Gaga. Älskad, hatad, accepterad, totalsågad. Åsikterna är många, men jag tycker hon är awesome. Världen behöver fler original, oavsett om de klär sig i kött eller överväldigande, bisarra hårkreationer.
Älskar hennes videos, koreografierna, hennes knäppa utstyrslar, hennes teatraliska makeup och hennes musik. En fantastisk artist! Världen behöver fler original.



We'll chase the stars in the nighttime

Trött tjej här. Jobbade hela långa helgen, från morgon till kväll med ett par timmar hemma på förmiddagen. Delade turer suger, mark my words!
Idag orkade jag mig iallafall upp hyfsat tidigt, hatar att sova bort lediga dagar. Har hunnit med att träna nån timma, duscha, chilla, gå med hunden och hjälpa mamma lite nere på caféet. Så ja, en ganska slapp dag ändå, men det behövdes efter helgen.

Imorgon ska jag på att igen, tre dagar till sen drar jag till karlskrona torsdag-söndag. Ska bli skönt att få träffa alla fina människor som jag saknat så.

Nu ska jag börja dra mig mot sängen så jag inte sover bort förmiddagen. Pok!



Well there's something in the way
She said "I hate you cause you breathe"
It's not the first time that I heard it
But this one is out of reach
I got my mind set on destruction
And if it will strike me hard
Will you remember me?




och den om väntar på något gott väntar alltid för länge

Äntligen har min fina Tassimo kommit fram. Igår förmiddag fick jag smsavi om att jag kunde hämta ut den efter 17.00. Självklart började jag jobba vid 16 -.-
Men det fick bli till att hämta ut den efter jobbets slut istället, så hade man något att se fram emot.
Har hunnit testa marabou-chokladen och macchiaton båda två med toppbetyg. De smakar inte bara bra, de ser jättesnygga ut också. Mamma och pappa testade varsin kopp mörkrost idag och det föll dem båda i smaken. Syster och hennes pojkvän tog sig också en liten testrunda med choklad och espresso, vilket också gick hem.
Rent ut sagt, en toppenmaskin. Jag är så himla nöjd!

Sitter nu och letar runt i Tassimos webbshop nu, letar efter lite roliga T-discs att slösa mitt 200-kronors presentkort som medföljde i paketet.




Den fina macchiaton!

God knows it aint easy to behave in this spotlight


Sådärja, nyklippt och en hel del hår fattigare. Så fruktansvärt skönt! Är supernöjd, som alltid när jag varit hos Sandra, hon är toppen!
Nu ska jag fixa lite käk och ta det lugnt innan jag börjar jobba vid fyra.




Mando har gått varma i hörlurarna senaste dagarna. Fina minnen när vi tokdansade till dem på Siesta 09.







I watched your beauty from an armchair

Ska snart bege mig mot frissan. Det är första gången på länge jag lagt ner mer tid än max en kvart på att fundera över hur jag ska ha det. Har velat fram och tillbaka flera dagar nu, men jag tror jag har bestämt mig. Om det blir bra får ni se resultatet här sen ;)

Nu har kaoset  i huset tagit sig en ny nivå när jag inte längre kommer in i kylskåpet eftersom målaren har barrikarderat den med massa prylar. Hantverkarna tar över!

RSS 2.0