Säg det igen

Hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser.
Hundratusen röster skriker efter något mer.

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål,
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på.
Du vet ingenting om mig.

Hard work work

Precis hemkommen från ett svettigt pass på gymmet, blev mage och förbränning idag. Fick dock avsluta förbränningen tio minuter tidigare än planerat, mitt knä totalstrejkade :(
Nu sitter jag och käkar frukost, dvs keso och en banan. Har varit sjukt jobbigt att inte kunna träna nu på ett par dagar när jag varit sjuk. Jag har blivit tokigt motiverad sedan jag började se resultat!
Ska snart kräla in i duschen och snygga till mig lite, sen ska jag hälsa på Tobias en sväng innan praktikintroduktionen på sjukhuset. Kan inte fatta att halva terminen snart gått, ska bli så skönt att komma ut i arbetslivet lite grann. 
Hamnade på en medicinavdelning med inriktning på blodsjukdomar (typ leukemi, myelom, anemi) och gastroenterologi (mag och leversjukdomar).
Ska bli riktigt, riktigt spännande!
Hela nästa vecka blir det massa föreläsningar och metodövningar, ska bland annat få lära oss sätta katetrar och PVK:er. It's nice!



Lådvinsnostalgi

Avrundar den här veckan framför första fredagsfinalen i Idol med vin och choklad.
Såg de första två avsnitten av audition-turnén, men sen orkade jag inte titta mer. Är så fruktansvärt chockad och besviken över årets finalister. EN av deltagarna är 20, resten är mellan 15 och 18, varav de allra flesta är 16. Vad hände med alla 20+?
Ingen kan ta en ton rätt känns det som, pinsamt helt enkelt.
Nog gnällt. Fyllde 20 förra söndagen, så jag har varit hemma i småland sedan i måndags. Fick en stooor fin tv i födelsedagspresent, välbehövt!

Brukar passa på att klippa mig när jag är hemhemma, Sandra hade som tur väl är fått in ett återbud, så igår traskade jag dit för att klippa av lite hår. Väl där blev jag erbjuden en genomfärgning av håret + en effektfärgning av luggen för mindre än halva ordinarie priset, det kunde jag ju inte tacka nej till. Tre timmar senare var det klart och jag är verkligen supernöjd! Jag älskar att kunna åstadkomma så stor förändring bara genom att klippa av lite hår.



RSS 2.0