Lite ledigt

Andra dagen ledig från praktiken, tokigt skönt med en sovmorgon till. Idag tänkte jag försöka vara lite mer produktiv än igår, dvs släpa mig en sväng till gymmet, dammsuga lägenheten och ta en runda på stan!
Började morgonen med hembakta frallor som jag gjorde igår kväll och varm choklad. Kom fram till att det inte är förrän man tar sig de där extra tre minuterna för att laga hemgjord varm choklad som man inser att oboy är ganska värdelöst.


Det har gått snart två veckor sen fiaslaget och jag är sjukligt festsugen. Två kvällars jobb kvar, sen blir det dansdansdans på kåren minsann! Synd bara att jag jobbar kväll på lördagen med, kommer nog blir lite småstressigt om jag inte blir släppt tidigare. 
Nä, dags att ta tag i dagen, peace! :)

Det där med att se fram emot saker..

Kan det inte bara bli jul snart?

Sitter och myser med tända ljus och glögg, kastar en blick ut genom fönstret och konstaterar att "nä, fortfarande bara asfalt och gräsmattor täckta av höstlöv som snart förmultnar ändå".
Jag vill ha iskall pudersnö som glittrar och knastrar under skosulorna. Vill att det ska bli så kallt så att jag börjar förbanna mig själv för att jag ska envisas med att gå i converse året runt. Vill strosa runt på stan och njuta av julbelysning, julskyltning och julstressen. Vill kunna lysssna på "Mer jul" än sjätte gång utan att känna mig patetisk. Vill ligga på rygg i snön och titta på stjärnorna. Vill sprattla runt i snön och göra snöänglar tills jag kiknar av skratt. Vill lägga kall snö i tröjan på de jag bryr mig mest om och sedan skrattande springa därifrån, för att sen halka på en isfläck, landa på rumpan och skratta tills jag nästan gråter.


Reality

Dags att återfå lite struktur i livet. Idag börjar praktiken, lite blandade känslor inför det.
Kan nog uttala mig lite mer om det efter första dagen. Det värsta är väl att det bara blir mörkare och mörkare ute nu. Att gå upp vid halv sex då det fortfarande är beckskumt och känns som mitt i natten är väl inte sådär jättelockande. Praktikperioder brukar innebära att jag mest vandrar runt som en zombie. När man väl är klar till praktiken orkar man inget mer än att äta och släpa sig i säng. 
Just nu känns det mest stressande, eftersom jag har muntliga tentan på torsdag med, hur jag nu ska orka/hinna plugga ordentligt till den..

You're walking away, and I will die in this place.

Well, you can hide a lot about yourself, but honey what are you gonna do?
And you can sleep in a coffin but the past ain't through with you.
'Cause we are all a bunch of liars, tell me baby who do you wanna be?
And we are all about to sell it 'cause it's tragic with a capital T. Let it be.

'Cause we all wanna party when the funeral ends.
And we all get together when we bury our friends.
It's been eight bitter years since I've been seeing your face.
And you're walking away, and I will die in this place.

Sometimes you scrape and sink so low, I'm shocked at what you're capable of.
And if this is a coronation, I ain't feeling the love.

'Cause we are all a bunch of animals that never paid attention in school.
So tell me all about your problems; I was killing before killing was cool.



Trevligheter

Trevlighet nummer ett: Kaoset.
Japp, det är full rulle just nu. Händer massa saker hela tiden. Kårjobb, kårkvällar, kinky night, andra roliga event, föreläsningar, praktiska metodövningar, basgruppsträffar och allmänt trevliga kvällar i goda vänners lag. Det är kul att tiden inte står still, trots att hösten breder ut sig över karlskrona.
Trevlighet nummer två: Positiva besked.
Typ att jag blev godkänd på tentan. Typ att få veta av klasskamrater som haft sin praktik nu under period ett på avdelningen jag ska ut på nästa vecka att jag fått de bästa handledarna ever. Typ att jag gått ner i vikt.
Trevlighet nummer tre: Finfrämmat.
Får besök av finaste syster och hennes fina pojkvän imorgon. Ska bli så himla kul att träffa dem igen! 



Upp, upp och iväg!

RSS 2.0