Biomys!

Ska snart hoppa på bussen till stan för att se PREMIÄREN AV HARRY POTTER. SKWIII, pepp!

let's make this happen.

Verkar bli a week of awesomeness. Började som vilken tråkigt vecka som helst med föreläsningar och tentaplugg.
Men mycket kan planeras in på två dagar! Imorgon blir det premiären av Harry potter, torsdag är det ovveinvigning, fredag tatuering(!!!!) och lördag togaphest!
Imorgon är det hospitering inom äldreomsorgen, inte så pepp på det. Jag har fått nog av äldreomsorg i största allmänhet får jag väl villigt erkänna, men det är bara en dag så det ska nog gå ta sig igenom det med.

tonight, we can be as one.

Vill inte hem, vill inte stanna. Vet inte vart jag ska göra av mig själv längre. Hade varit så enkelt om man bara kunde trolla bort sig själv. Implodera till ett ingenting.

Som om det handlade om mod.

"men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt. men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns. att det är långt hem. "

The only hope for me is you.

Lyssnar på marilyn manson och dricker vin, fin kväll. I övrigt känner jag mig lika grå, regnig och sorglig som vyn utanför mitt fönster.

i'll be gone in a day or two.

Av min blogg att döma låter det ju som att jag inte gör annat än åker hemhem till de småländska skogarna hela tiden. Sanningen är att det i princip bara är då jag har tid att blogga. Allt är fint här, vädret är kass men det kunde varit värre. Skulle dock ha dödat lite för att få titta på BITS ovveinvigning idag och en kårkväll hade jag heller inte dött av. Känns som det var år och dar sedan jag var där i annat syfte än att stå bakom baren. Menmen, nästa vecka är det togaphest, jag peppar den istället!

RSS 2.0