dom säger att jag varit elak, alltid har jag varit rak.

Ojojoj så trött jag är! Sov jättelänge i morse (länge för att vara mig iallafall). Sedan dess har jag faktiskt inte gjort jättemycket, det var nog dansen som körde slut på mig lite. Märks alltid när det är dags för lovuppehåll, för Elin vill typ halvt ha ihjäl oss!
Nu sitter jag med färg i håret och peppar med en massa kent.
Imorgon bär det av mot örebro för på tisdag är det keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent igen!
happyface!

Du vet jag får panik av dina tårar.

Ååååh vad bra allt är idag!
Det är tre dagar tills jag åker till örebro, fyra dagar till kent och snart lov!
Jag var så fruktansvärt nervös inför körlektionen idag, trodde verkligen jag skulle faila stenhårt. Men det gick så jääääävla bra! Han tyckte jag var grym på dragläget! han var helt övertygad om att jag skulle kirra körkortet på tio lektioner, så han rekommenderade att jag satte igång på riktigt med teorin.
HAPPY FACE:D

Förlåt mig, men du är allt jag har.

Nu är det snart lov, VARMT välkommet. Lovet innebär örebro, kent, plugg och slapp! Punkt ett och två känns ju helt klart mest efterlängtat! Efter lovet går vi ut i fyra veckors praktik, sedan bär det av till Prag för en veckas high life! Sen är det typ..student nästan :O. Fast innan dess ska jag hinna med lite siesta, lite bal och lite skattjakt! Känns ju lite smått skrämmande att slutet närmar sig, på riktigt.

Idag slutade jag supertidigt,men jag maria och frida var flitiga och satt kvar i skolan till kvart över ett. Det börjar närma sig ett slut där med nu, vi är snart uppe i våra 100 timmar. Kommer bli en sådan sjuk lättnad när allt är inlämnat och betygsatt!
Sedan tog jag mig en sväng till stan för att uträtta lite ärenden. Mötte upp mamma, pappa och tess för att käka lunch på akropolis, kanongott.

Nu är jag faktiskt ganska slutkörd. Skönt att ha sjukvårdsprovet avklarat, det känns som det gick bra. Tänkte försöka komma i säng tidigt ikväll eftersom jag ska upp äckligt tidigt imorgon för att ha min allra första körlektion. Lite nervös tror jag allt.

Du och jag ska aldrig dö.

Sorry för kass uppdatering, har bara inte haft tid eller orkat! Det har hänt mycket sedan sist. Viktigast av allt: kent!!!
Åkte ju tåg upp till Mia i onsdags, då var Anna redan där. Vi peppade hela kvällen med skönsång och kentdokumentären. Där någonstans slog sig helgens första tix in i huvudet (Deeeeun, deun deun deuun - kräm)
Vi somnade ganska tidigt, eftersom vi skulle upp tidigt och åka till Göteborg.
Sagt och gjort, vi var uppe tidigt, åt frukost, packade ihop oss och åkte lite stilla mot Göteborg.
Vi fick en bra plats i kön (vilket sedan visade sig vara typ noll värt). Timmarna gick sjukt snabbt! Vi drack kaffe, lyssnade på musik, drack vin och var sociala. Problemet med kösystemet var att vakterna inte "orkade" sätta upp staket runt hörnet, utan bara de typ första fem meterna(vilket iofs gynnade de allra första i kön). Som väntat kom det strax innan sex en massa folk och tänkte ställa sig precis i hörnet, där staketet slutade. Då gav vi upp, och gjorde likadant, äta eller ätas. Tack och lov gick det bra för oss! Vi hamnade framme hos Sami!
Spelningen var GRYM. Vi hörde att de soundcheckade max 500, 10 minuter och pojken med hålet i handen. Vi fick ju dessvärra bara en av dem, men bättre än inget alls!
En av kvällens roligaste konversationer löd såhär:
Tjej: Jocke, jag älskar dig!!!!
Jocke: Säger du det? Det tror jag inte riktigt på.
Tjej: Jo, jag älskar dig!
Jocke: Men jag förstår inte hur ni kan älska mig. Jag menar, ni känner ju inte mig.
Publik: JOOOOOO!
Jocke: Jag tror bara ni tycker om mig väldigt väldigt mycket.

Jag hade ett fint Samimoment och dansade tills jag svettades nästan lika mycket som Martin.
Publiken var GRYM, och jocke verkade hålla med då han vid något tillfälle tydligen sa något om att göteborgspubliken var mycket bättre än stockholmspubliken. Göteborg-Stockholm 4-0!
Nu superpeppar jag Örebro!




I övrigt har mina dagar i Borås/Göteborg varit galet fina. En hel hög med fina citat har myntats, och andra har bara missbrukats väldigt mycket.
"Jag är inte riktigt säker, men jag tror inte att ditt ollon ska vara gult"
"Inte kul, INTE kuuuuul"
"Deeeun-deun-deun-deuun"
Har en hel del till att berätta om helgen som inte gäller kent, men det tar vi senare. Puss &hej!

money makes the world go round.

Hejhej hemskt mycket hej. Vad dålig jag blivit på att uppdatera, beklagar detta. Har väl inte haft så mycket att säga egentligen. Det är kentpepp, sjukvårdsplugg, projektarbete och dans, ingenting ni inte hört innan alltså.
Idag öppnade ansökningsportalen till högskolan också. Imorgon har jag en bokad tid med SYON för att skicka in min anmälan, iih. Nervöst!

Nu tänkte jag börja beta av säsong två av criminal minds. Püss.

Put on your dancing shoes.

Helgen tog en oväntad vändning när jag blev kallad till jobb både ikväll och hela dagen imorgon. That's life, det blir lite extra klirr i kassan. Är det någon gång man vill bli inringd så är det väl på helgen med smaskigt OB.
Ärligt talat är jag mest lite sur på att jag missar melodifestivalen imorgon, haha!

Veckan har varit bra. Bäst var beskedet om MVG i naturkunskap, MVG och högst poäng i klassen på både sjukvårdsprovet och engelskaprovet och ett gymnasiesnitt på typ 18,4. Kanon!
Men nu är det dags att bege sig, Püss!

Hate to say I told you so.

MYCKET bra dag. Var faktiskt ganska pigg när jag gick upp imorse. Kändes som om engelskaprovet gick jättebra, får resultatet imorgon så jag håller tummarna!
Sjukvården var aningen dryg, men gick helt klart ta sig igenom. Slutade vid tolv, var hemma vid ett.
Somnade på nåt sjukt sätt på golvet i uterummet med samba på armen, haha. Det var så varmt och gott där inne.
Efter mat och kaffe satte jag och mamma mig och tog tag i lägenhetssökandet på allvar. Hittade det perfekta boendet för mig! En etta på 22 kvadrat i studentkorridor på campus! Egen toalett/dusch, kokvrå, egen tvättmaskin, färdigmöblerat, el, vatten och bredband inkluderat,  en minuts gångväg från skolan, två minuters gångväg från maria. Tillträde från första juni. Jag hoppashoppashoppas att jag får den!
På måndag öppnar ansökningsportalen också, iiih.
Nu ska jag vara flitig och skriva på sjukvården. Missar två av tre sjukvårdslektioner nästa vecka pga den där kent så det är till att ligga steget före!
Püss.

Allting är mer eller mindre trasigt.

Vilken fullkomligt galen danslektion. Här kommer ett halvlamt försök till att beskriva vad vi skulle göra:
hoppa upp och saxa benen runt midjan på en kompis medans hon håller en runt höfterna. Sedan ska jag skjuta ifrån med armarna samtidigt som hon hjälper till och trycker på höfterna. sedan ska jag svanka mig upp samtidigt som jag fortfarande har benen saxade runt hennes midja.
Ja, det är lika sjukt svårt som det låter. Men blir galet häftigt när man lyckas. Nu är jag fullkomligt mörbultad, jag fick nästan kramp i benen bara av att gå ut ur lektionssalen.
Massa cred till Elin för att vi får göra så roliga saker!
Nu blir det kaffe och kladdkaka.

Det är vackert ibland.

Det blir en lugn helg för moi. Tänker inte riskera att förrvära sjukan när den precis blivit bättre. Ligga hemma från skolan ytterligare en vecka är väl kanske inte nån lysande idé. Vet inte riktigt vad jag ska pyssla med, men jag har faktiskt en liten att göra-lista som jag håller på att beta av.
Har hunnit skriva lite på sjukvården, städat rummet och mailat bilden på balklänningen till Sandra.
Nu ska jag bara ge mig ut och köra en sväng och baka en kladdkaka så är allt klart. Frågan är bara vad jag ska göra sen? Jag tror jag är alldeles för van vid att ha saker som gnager på samvetet.


Jag ser mig aldrig om.

Nu har jag lite ångest :-(. Usch har missat fem timmars uppstart på ett helt nytt område i sjukvården, hej jag kommer få offra min helg till att ta igen det. Sedan upptäckte jag idag att min örebroresa i slutet av mars påbörjas samma måndag som min praktik börjar. Not that grejt att be om ledigt de första tre dagarna på praktiken. Men kent före allt, så är det bara. Sedan börjar jag bli lite hispig över praktiken överhuvudtaget. Jag vet ju redan vad jag vill läsa vidare till. Har redan haft praktik både på sjukhus och inom psykiatrin, finns liksom inget mer jag vill testa på. Sucksuck, time will tell. Nu ska jag återgå till Criminal minds. Tjarå!

Jag sparar allt du slänger.

Ååååh jag orkar nog inte skola imorgon seriöst. Sitta och försöka fokusera på eget arbete i två timmar och sedan engelskaprov, nääääe. Jag stannar hemma och kurerar mig lite extra, förhoppningsvis är jag frisk tills på torsdag iallafall, vill verkligen inte missa dansen nu när det vart uppehåll och allt.
Känns som om jag borde sova nu. Godnatt!

you got it all...wrong

Åh, har ironiskt nog blivit lite halvsjuk lagom tills lovet tog slut, festligt!
Att stanna hemma är inget alternativ eftersom jag inte orkar missa tre timmars sjukvård imorgon.
Så nu går jag mer eller mindre per automatik, bisolvon, strepsils och vatten. Heja näringskost!
Då är det dock sömnen som saknas, det jag prioriterar minst och behöver mest. Great!
Jag önskar att jag kunde få börja sommarjobba typ, nu! För jag behöver massa pengar till festivalbiljetter och kentbiljetter och tågbiljetter och gud vet allt. Suck. Money's a bitch.

RSS 2.0