It's not the fall that hurts.

Ujuj, überkass uppdatering var det här. Jag får väl skylla lite på praktiken, de få timar jag befunnit mig hemma - i vaket tillstånd har jag varit så trött att jag inte ens orkat sätta igång datorn, vilket säger en hel del!
Jag trivs bra, det är helt annorlunda från alla tidigare praktikplatser. Jag är så van vid att alltid vara på språng, att alltid ha nåt att göra, men inte nu. Alla klarar sig på egen hand när det gäller det kroppsliga, vi ska mest finnas till hands. Har varit med på två tolksamtal och det var jättespännande. Helcoolt hur bra man kan få en konversation att flöda med hjälp av en tolk.

Idag var jag på uppvaket efter ECT-behandlingen också. Kul att se hur det går till, men inte mycket att göra. Automatiska blodtrycksmaskiner, bara att trycka på en knapp och dra lite nålar.
Nästa vecka ska jag få NADA-behandling av Ove och få vara med under själva ECT-behandlingen. Det ska verkligen bli spännande, vet att en ECT ser ganska obehaglig ut eftersom man ligger och krampar, men jag tror inte det är några problem. Jag är hårdhudad!

Helgen blir superlugn, behöver så mycket lugn och ro jag kan få. Ha det fint.

jag ska ge dem nåt som hjälper mot en ond och giftig värld.

Här kommer ett utlägg om kentäventyret i örebro minsann!

Anlände i örebro halv två på måndagen. Aino mötte upp mig vid stationen och därefter tog vi plats först i kön med olivia, amanda och bella. Nu i efterhand känns nervositeten över att vi inte skulle varit först i kön när vi är där dagen innan spelningen lite rolig, men man vet aldrig med kentare alltså. Se bara på oss, kunde lika gärna varit några andra.
Efter nån dryg timma gick Aino för att möta upp Svante och hela gänget var samlat.
Vi döda en massa tid, mest genom att äta, prata och lyssna på musik. Aino intervjuade mig till sin kenttidning också!
Det var så sjukt många människor som kom fram och undrade vad vi väntade på/önskade oss lycka till att vi hade tappat räkningen framåt kvällen. Sötast var de lite äldre damerna/herrarna med sina: Åååååh, ska han uppträda här, så roligt!" och en specifik dam som sa: "Jaså, kentz, gud så spännande!"
Vi kom fram till att Örebro har en väldig massa spännande invånare, många original. (fast egentligen var väl vi de största originalen, förnekelse, lalalala)
När klockan var runt 22.30 var det mörkt och tyst utanför conventum, borsett från cigarettglöd och Berg&dalvana.
Natten var lugn och inte så jättekall. Det började blåsa framåt 4 och då frös man ihjäl lite, men inte värre än att vi överlevde. Strax innan två vaknade ett par av oss till och får syn på en gigantisk gul buss med fräsiga lampor som sakta rullar förbi och kör in i en av conventums grindar. Vilka har en gigantisk gul turnébuss om inte kent?
Vid cirka 02.20 kommer sällskap nummer tvp och sätter sig efter oss i kön, nån timma senare komme ett tredje sällskap. Därefter är det lugnt hela natten.
På morgonen börjar folk sakta men säkert droppa in.
Dag nummer två fördrevs med mcdonalds, prat, mer mat, två timmars associationslek och lite mys.
Lagom tills att vi skulle dumpa våra grejer i bilen runt 16.30 fick vi klarblå himmel och strålande solsken, himla skönt.

Conventum med personal ska ha en STOR eloge för fin service, omtanke och det bästa kösystemet ever.
När vi kom dit satte de upp ett kravallstaket med en gång för vår skull. De första 20 släpptes in fem minuter innan alla andra så att vi skulle slippa stressa. Vi gick två och två mellan kongress (där vi köat) och arenan (där kent skulle spela), det var väl en femtio meter kanske. Men vissa hade lita svårt att hålla sin plats i ledet, så det slutade förstås ändå med att folk småsprang. Det är äta eller ätas, så jag kubbade järnet och fick en kanonplats hos framför Jocke! :') :').
Övriga arenor har mycket att lära av conventum, så mycket kan jag säga.

Spelningen var fantastisk, publiken var grym, låtlistan var grym (även om jag saknade vals för satan lite).
Sen var det nåt spelningen i gbg hade som örebro saknade, kan dock inte sätta fingret på vad!

Nu har den där obligatoriska tomheten i hjärtat infunnit sig, för vårturnén är slut. Vill inte ens tänka på vad jag ska göra när sommarturnén är slut. Uscha.

Låtlistan:

Taxmannen
Palace & main
Vinternoll2
Töntarna
Socker
Sjukhus
Romeo återvänder ensam
LSD, någon?
Musik non stop
Idioter
Saker man ser
OWC
FF
Ingenting
Vy från ett luftslott
Krossa allt, Dom Andra

På drift?
Kevlarsjäl
Kärleken väntar
Mannen i den vita hatten


Jag har slutat ta med mig kamera in på spelningar, eftersom jag märkt att jag kan njuta mycket mer av dem då.
Men här är lite köbilder iallafall.








RSS 2.0