Between the lines of fear and blame you begin to wonder why you came

Tjatja bloggen. Vet att jag är sämst på att skriva, men ett liv som aktiv och engagerad student lämnar inte mycket tid till att blogga frekvent, ska försöka bättra mig.
Imorgon bär det av på första studentphesten sedan Hjärtslaget i februari (Nej, jag räknar inte flummen även om det är awesome eftersom det är här i KNA). Det blir Rabalder i Borås och det kommer bli superawesome. 
Hela sexmästeriet åker utom två av oss, sen har vi knökat in lite exmästerister och pack i laget med och vi ska visa hur man festar KNA-style!
Tog nya bilder till hemsidan igår med hel och korrekt sexmästerimundering, de blev kanonbra.






When you see my face, hope it gives you hell.

Det var fest igår, sjukt kul! Mår tiptop idag detta till trots och det är ju ganska awesome. Ikväll blir det "jobb" på kåren med sappäcklen. Får se hur de sköter sig!

Ska snart hoppa i lite vettiga kläder och snygga till mig, sen drar vi till Milano för att käka, omnomnom.
Egentligen firar jag och Tobias vår ettårsdag idag, men eftersom det är kårjobb för mig så blir vi ju lite smått begränsade med vad vi skulle kunna hitta på idag, så vi bestämde oss för att fira imorgon istället. Det har varit det bästa året i mitt liv, jag älskar dig <3


Wake me up before I change again

Blev återigen en bloggpaus. Är iallafall tillbaka i karlskrona, vi har haft fullt upp med nollning, ettning och ettesittning. Men nu har det lugnat ner sig en aning, så jag hoppas på att kunna börja blogga lite regelbundet igen.
Nollningen var episk. Kommer bära med mig minnena av den veckan i resten av mitt liv, vi hade så fruktansvärt kul och nollorna verkade dela den upplevelsen. Till helgen är det ettesittning och det ska bli skönt att äntligen få gå på en sittning, det var längesedan.

Innan jag återgår till pluggandet ska jag dela med mig av ett recept på en fantastisk pastasås jag gjorde häromdagen. Billig och mycket enkel och snabb att laga. Enjoy!


Gräddig svamppasta

500 g champinjoner
5 dl grädde
2 vitlöksklyftor
2 msk smör
1 rödlök
1 msk soja
1 ½  krm salt
1 krm svartpeppar


Personligen föredrar jag att dra ner på grädden och tillsätta lite cremé fraiche istället, det ger lite syrlighet i rätten och gör den dessutom lite lättare.

Jag tillsatte även knaperstekt bacon i såsen, eftersom jag tycker att det passar bra med svamp.



1. Skala och hacka all lök
2. Putsa och skiva svampen
3. Stek svamp och lök på hög värme i ca 6 min
4. Sänk till medelvärme och tillsätt grädde, soja, salt och peppar
5. Låt småkoka i ca 4 min




RSS 2.0