Fall hard.

Lugn och skön dag. Vår tretimmars lektion i psykiatri var inställd så det var ledigt och plugg inför provet på egen hand! Jag sov väl till strax efter tio, gick ut med hunden och käkade frukost. Vid tolv åkte jag till stan för att lämna lite böcker i skolbiblioteket och sätta mig med teorin på körskolan! När jag kom hem satte jag mig med lite how i met your mother, upptäckte att jag missat typ halva säsong 4, inte okej!
Sen åkte jag och pappa ut och körde i nån timma, det gick finfint! Lugnade mina nerver lite inför vänstervarvet i innerstan imorgon, hua!
Nu ska jag kika igenom anteckningarna inför sjukvårdsseminariet en sista gång.
Peace!

So little time.

Jag fick hjärtat i halsgropen när jag fick syn på min kalender idag. Det är helt fullspeckat fram till studenten, vet inte hur jag ska ha pengar/tid till allt!
Det är balklänning som ska sys in, balpengar som ska betalas in, grejer till håruppsättning som ska införskaffas, två outfits till dansuppvisningarna som ska fixas, DANSUPPVISNINGAR, siestabiljett ska köpas -> siesta, pubrundan, skattjakten, frisörbesök, psykiatriprov, sjukvårdsseminarium, teoriplugg och en massa körlektioner. Däremellan tänkte jag försöka leva lite och ta tillvara på sista månaden i skolan, good luck chuck!




Tuesday, wednesday, heartattack.

Inatt sov jag tolv timmar tror jag, välbehövligt i guess. Nu är jag iallafall pigg och glad igen!
Har inga planer för dagen, verkar som att många ska ut men jag tror faktiskt jag hoppar det. Tänkte ta det lugnt till sista studentfesten på onsdag, då måste man ju vara taggad till max.
Helt sjukt, tanken slog mig innan. Om en månad har jag ju tagit studenten! Fyra veckor!
Jag blir helt vemodig ju, man har ju väntat på det så länge nu att man nästan vill dra ut lite längre på det.
Well, det är mycket kul som händer innan dess. Studentfest, siesta, balen, pubrundan, skattjakten!
Ska bara inte glömma att njuta av mina sista veckor i skolan.

Running in circles.

It's alive! Nu är jag klar med praktiken och hemma från Pragresan, jag ska ta tag i bloggandet ordentligt så snart som möjligt.
Prag var kanon! Helt klart värt de aningen dryga bussresorna. Jag skulle kunna försöka dra en lång resumé över vad vi gjort, men ärligt talat har vi mest festat. Vaknade i söndags med en bakfylla från helvetet, ett antal timmar senare sitter vi och groggar igen. Well, får väl försvara mig med att man inte är i Prag varje dag.
Alkoholen vart ialafall sjukt billig, så det var väl mest dit alla pengar gick. Gick loss på New Yorker en dag också, hittade bland annat min studentklänning!
Centraleuropas största nattklubb, Karlovy Lazné ligger i Prag och jag tror vi var där två kvällar eller så. Riktigt turisthak, men sjukt trevligt. Fem våningar och en musikstil på varje, så det fanns ju nåt för alla. Jag har fördruckit mig på Malibu och redbull/jäger och sista dagen tog det tillochmed emot för killarna att dricka öl, hur det nu är möjligt.

Nu saknar jag värmen vi hade de första dagarna, det fina sällskapet, vattenpipa, alla galna el-killar, att åka tuben till stan på fem minuter, efterfesterna i matsalen och tja, det mesta faktiskt.
I'll be back!


RSS 2.0